Δευτ-Παρ: 09.00-14.00

ALWAYS ONLINE

Κωνσταντινουπόλεως 184, 13561

Άγιοι Ανάργυροι ΑΤΤΙΚΗ, ΕΛΛΑΔΑ

τηλ 211-2343707

24/7 ΤΕΧΝΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΗ

Τα κοινωνικά δίκτυα δεν αντικαθιστούν την εταιρική μας σελίδα.

Τα κοινωνικά δίκτυα δεν αντικαθιστούν την εταιρική μας σελίδα.

  Το ότι τα κοινωνικά δίκτυα δέχονται καθημερινά χιλιάδες επισκέψεις έχει οδηγήσει λαθεμένα αρκετούς επαγγελματίες να θεωρήσουν ότι η παρουσία τους σε αυτά και μόνο αρκεί με αποτέλεσμα, είτε να μην δίνουν το απαραίτητο βάρος στον δικτυακό τους τόπο ή να μη δημιουργούν εταιρική σελίδα.

  Η εταιρική μας σελίδα είναι η έδρα μας, ο ψηφιακός μας χώρος που ορίζουμε τους κανόνες προβολής μας, τις καμπάνιες μας ασκώντας την εταιρική μας πολιτική. Στα κοινωνικά δίκτυα είμαστε επισκέπτες ή φιλοξενούμενοι υπό τους όρους χρήσης του κάθε χώρου. Σαφώς απαραίτητη η παρουσία μας για να αξιοποιήσουμε το πλήθος των επισκεπτών με σκοπό να τους οδηγήσουμε στην σελίδα μας, να τους γνωστοποιήσουμε την ύπαρξή μας, τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας, στο δικό μας χώρο. Θα τους ενημερώσουμε αναλυτικά και θα τους πείσουμε στο να μας εμπιστευτούν.

  Πρέπει να έχουμε μια αναγνωρίσιμη από τις μηχανές αναζήτησης εταιρική σελίδα, ευκολόχρηστη στον επισκέπτη και ελκυστική στον υποψήφιο πελάτη την οποία, με σωστή μέθοδο να την παρουσιάζουμε σε όσα περισσότερα σοβαρά κοινωνικά δίκτια ταιριάζουν στην φύση της εταιρίας μας.

Περικλής Παπαγεωργίου

Share this post with your friends