Δευτ-Παρ: 09.00-14.00

ALWAYS ONLINE

Κωνσταντινουπόλεως 184, 13561

Άγιοι Ανάργυροι ΑΤΤΙΚΗ, ΕΛΛΑΔΑ

τηλ 211-2343707

24/7 ΤΕΧΝΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΗ

ΕΣΠΑ 2021 για e-shops και σελίδες

Επιδότηση για e-shop, εσπα-2021-για-e-shops-και-σελίδες

Επιδότηση για e-shop και ιστοσελίδες. 

Ενδιαφέρεστε για Επιδότηση για e-shop; Αν δραστηριοποιείστε ήδη στον κλάδο του ηλεκτρονικού εμπορίου ή εάν θέλετε να δημιουργήσετε νέα επιχείρηση, επικοινωνήστε μαζί μας.

Θα σας ενημερώσουμε με αναλυτικές πληροφορίες για όλα τα εργαλεία χρηματοδότησης ή επιδότησης ΕΣΠΑ που είναι ενεργά.

Συγκεκριμένα ο υφυπουργός Ανάπτυξης ανακοίνωσε επιδότηση στους καταστηματάρχες για τη δημιουργία e-shop Σύμφωνα με τα υπάρχοντα στοιχεία μόλις το 20% των επιχειρήσεων διαθέτει ηλεκτρονικό κατάστημα (e-shop)

Σύντομη Περιγραφή :

Στα σκαριά έχει το υπουργείο Ανάπτυξης και Επενδύσεων πρόγραμμα του ΕΣΠΑ  προϋπολογισμού 80 εκατ. ευρώ, το οποίο θα επιδοτεί επιχειρήσεις λιανικού εμπορίου, σε όλη τη χώρα, για την κατασκευή ηλεκτρονικού καταστήματος (e-shop).

Η δράση αναμένεται να ανοίξει για υποβολή αιτήσεων, αν όχι τέλη του έτους, έως το πρώτο 15νθήμερο του Ιανουαρίου.

Μάλιστα, δεν αποκλείεται να αυξηθεί ο προϋπολογισμός της. Αυτό θα εξαρτηθεί, πρακτικά, από τη ζήτηση που θα έχει, σε συνδυασμό με τη διαθεσιμότητα των κονδυλίων.

Στην παρούσα φάση, η ομάδα του αρμόδιου υφυπουργού Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Γιάννη Τσακίρη, ετοιμάζει τη σχετική πρόσκληση. Ο σχεδιασμός σήμερα, προβλέπει πως το πρόγραμμα θα ενισχύει οικονομικά τους ενδιαφερόμενους επιχειρηματίες, σε ποσοστό 100%, για προτάσεις ύψους μέχρι 5.000 ευρώ.

Θα καλύπτονται δαπάνες κατασκευής και αναβάθμισης υπάρχοντος ηλεκτρονικού καταστήματος και αντίστοιχες για ιστοσελίδα, καθώς και δαπάνες που αφορούν σε διαφήμιση. Για να πιάσει κάποιος το «ταβάνι» των 5.000 ευρώ για Επιδότηση για e-shop, θα πρέπει να καταθέσει πρόταση που θα περιλαμβάνει δαπάνες και από τις τρεις κατηγορίες που προαναφέρθηκαν.

Η Επιδότηση εντάσσεται στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Ανταγωνιστικότητα, Επιχειρηματικότητα και Καινοτομία» (ΕΠΑνΕΚ) και διέπεται από τον κανόνα De Μinimis (Ε.Ε.), βάσει του οποίου οι συνολικές ενισχύσεις που μπορεί να λάβει μια επιχείρηση σε μια τριετία δεν μπορούν να υπερβαίνουν τις 200.000 ευρώ.

Λέξεις – κλειδιά :

Επιδότηση 5000 ευρώ στα καταστήματα για δημιουργία e-shop. Όλα τα καταστήματα για δημιουργία e-shop. Από το υπουργείο ανάπτυξης και επενδύσεων στους καταστηματάρχες για τη δημιουργία e-shop. Ποιες θα είναι οι επιχειρήσεις που θα πάρουν επιδότηση, για δημιουργία ηλεκτρονικού καταστήματος (e-shop)

Η κάλυψη θα είναι στο 100% των καταστημάτων, δηλαδή όλα τα καταστήματα δικαιούνται. To ποσό της επιδότησης θα φτάνει τα 5.000 ευρώ. Είναι ευκαιρία να αναβαθμιστεί το λιανεμπόριο.

Share this post with your friends