Δευτ-Παρ: 09.00-14.00

ALWAYS ONLINE

Κωνσταντινουπόλεως 184, 13561

Άγιοι Ανάργυροι ΑΤΤΙΚΗ, ΕΛΛΑΔΑ

τηλ 211-2343707

24/7 ΤΕΧΝΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΗ

About Us

Γνωρίστε την διαδρομή μας

future-oriented

'NETHOUSE'
since 1989

H NETHOUSE ιδρύθηκε το 1989 με έδρα την Αθήνα. Αναπτύσσει τις πρώτες τις δραστηριότητες στον τομέα των Ηλεκτρονικών Υπολογιστών και της μηχανογράφησης. Σύντομα αποκτάει ένα σεβαστό μέγεθος και αναγνωρίζεται στον χώρο της.

Το 1999 επεκτείνεται στον τομέα του διαδικτύου, παρέχοντας ολοκληρωμένες λύσεις. Από τα πρώτα χρόνια, πρωτοπορεί και καινοτομεί με την δημιουργία portal, applications, και αποκτάει μια σημαντική παρουσία.

01

Επαγγελματισμός

Αναλαμβάνουμε την κάθε δραστηριότητα με συνέπεια και επαγγελματισμό, ανεξάρτητα από το μέγεθος της.

02

Στοχοθέτηση

Διεξάγουμε τη κατάλληλη έρευνα προκειμένου να προσδιορίσουμε συγκεκριμένους και εφικτούς στόχους .

03

Σοβαρότητα

Με επιμονή και συνέπεια ολοκληρώνουμε την κάθε δραστηριότητα μας. Ο στρατηγικός σχεδιασμός ρεαλιστικών επιλογών είναι προτεραιότητα μας.

"Αυτό που θα σκεφτείς, μπορούμε να το υλοποιήσουμε."

Nethouse foundation

Παπαγεωργίου Περικλής

Από το 1989, στα πρώτα μας βήματα, στόχος δεν ήταν η απλή παρουσία στη αγορά, στον τομέα των Η/Υ και της μηχανογράφησης. Εξ αρχής υπήρξε ένας σχολαστικός στρατηγικός σχεδιασμός της επίτευξης ενός ευρύτερου οράματος. Το να παρέχουμε ολοκληρωμένες υπηρεσίες στον τομέα της αξιοποίησης της τεχνολογίας, στηρίζοντας την καινοτομία και πρωτοπορία με συμβουλή και υλοποίηση.

Σήμερα, είμαστε στη θέση να στηρίξουμε συμβουλευτικά κάθε επιχειρηματική δραστηριότητα και να υλοποιήσουμε ένα πλάνο ανάπτυξης. Παράλληλα έχουμε άμεση παρουσία στην προωθητική αξιοποίηση κάθε τεχνολογίας αιχμής, αναπτύσσοντας εμπορικές και πολιτικές καμπάνιες.

Η εμπιστοσυνη ειναι το κλειδι

Προσωπικές Υπηρεσίες

η αρχή είναι το ήμισυ του παντός

Η επιτυχία στηρίζεται σε σωστές επιλογές. Σε εμάς μπορείτε να βρείτε ολοκληρωμένες λύσεις για την βέλτιστη χρησιμοποίηση της τεχνολογίας στην επιχείρησή σας. Ελάτε να γνωριστούμε και να μας πείτε το δικό σας όραμα. Μαζί μπορούμε να αναπτύξουμε την διαδρομή της επιτυχίας του.

Παρέχουμε δυνατότητα μιας άρτιας και αποτελεσματικής παρουσίας στο διαδίκτυο, με επιχειρησιακή συμβουλή και  τμήμα κατασκευής ιστοσελίδων. Είμαστε σε θέση να σχεδιάσουμε το marketing plan σας, αξιοποιώντας τα Social Media & τις search engines. Αναλαμβάνουμε την διεξαγωγή συνεδρίων και σεμιναρίων. Δημιουργούμε τις πιο επιτυχημένες εμπορικές και πολιτικές καμπάνιες. 

Η γνωριμία μας είναι προυπόθεση

Είναι αδύνατον να αναπτυχθεί οποιοδήποτε πλάνο, αν δεν γνωρίσουμε την διαδρομή σας.

Κατανόηση του περιβάλλοντος λειτουργίας

Η δική σας πληροφόρηση με την σχολαστική μας έρευνα αγοράς θα μας χαρτογραφήσουν το ανταγωνιστικό περιβάλλον λειτουργίας.

Στρατηγικός σχεδιασμός της επίτευξης στόχου

Με την γνώση του αντικειμένου σας και του περιβάλλοντος λειτουργίας, μπορούμε να συντάξουμε το business plan για την επίτευξη ρεαλιστικών στόχων.
Ικανοποίηση πελατών
97%
Αποδεκτά project
92%
Ρυθμός επιτυχίας
98%