Λιγα λόγια για μας.

 

Από το 1989 ασχολούμαστε με τους Ηλεκτρονικούς Υπολογιστές και την μηχανοργάνωση. Από το 1999 η NetHouse ® σας προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις στον χώρο του Internet . Αναλαμβάνουμε την μελέτη που περιλαμβάνει παροχή συμβουλής,  πρόταση στρατηγικού σχεδιασμού σε πρωτόκολλο  e-bussines & e-marketing plan της εταιρεία σας, κατασκευή και καλλιτεχνική επιμέλεια της σελίδα σας. Επίσης η ηλεκτρονική εταιρεία σας ή η εταιρική σας ιστοσελίδα, εποπτεύετε συνεχώς και μπορεί να έχει πλήρη συμβατότητα με οποιαδήποτε εφαρμογή, γλώσσα προγραμματισμού, ή λειτουργικό περιβάλλον. Ενδεικτικά αναφέρουμε μερικά σημαντικά σημεία μας : 24ωρη και 7/7 φιλοξενία και εποπτεία,  γρήγορους Servers 34Mbps, real e-mails ,και εφαρμογές που μπορεί να επιθυμείτε στη σελίδα σας όπως e-shop , credit card, VPN, VPDN, Wans, wap, Pre pay card, Password encryption protect, wap, on line revervations κλπ.

 

    Με ευθύνη και τεχνογνωσία η Διεύθυνση και οι συνεργάτες μας σας υπόσχονται ότι καλύτερο υπάρχει σήμερα στον κυβερνοχώρο , με  την σιγουριά ότι είμαστε ένα βήμα μπροστά από αυτά που σήμερα βλέπετε στο Internet θα έχετε την πιο σύγχρονη και ταυτόχρονα αξιοπρεπή προβολή στο Internet και πάντα στις σωστές τιμές

 

Η 15μελής ομάδα μας αποτελείτε από επαγγελματίες με ανώτατη εκπαίδευση, πολυετή εμπειρία με  συνεχή ενημέρωση και μετεκπαίδευση σε θέματα τεχνολογιών και μοντέρνων πρακτικών διοίκησης και δικτυακών εφαρμογών. Αν θέλετε και εσείς να δείτε πιο μπορεί να είναι το όφελος που μπορείτε να αποκομίσετε χρησιμοποιώντας παραδοσιακές και εναλλακτικές μορφές πληροφοριακών συστημάτων απλά επικοινωνήστε μαζί μας.

 

Για την NetHouse

Dr. Παπαγεωργίου Περικλής


Created and hosted by NetHouse®, Copyright 1999-2007 © NetHouse® , All rights reserved